Övriga utbildningar

Under vår grundutbildning får du lära dig vår rörelsemetod till stillhet ”Meditativ gång” som du på en gång efter genomförd utbildning kan använda i din klass eller barngrupp. Du får under utbildningen även ett par smakprov på rörelsemetoderna Barnqigong/Fredskraftqigong och Naturyoga. Om du vill fördjupa dig mer i dem, erbjuder vi separata  utbildningar i de metoderna, för att du skall kunna lära ut dem till de barn och unga du arbetar med. Läs mer under respektive rubrik.

Lugna timmen, Stockholm

måndag 19 november 2018

Tid: 17.00–18.30. Plats: Kornhamnstorg 6, 5 trappor, Gamla stan i Stockholm.

En källa för dig som behöver hämta andan i vår snabbt snurrande värld. Inga krav på förkunskaper eller prestationer. Vi hittar lugnet som alltid finns där i vårt inre och sveper in oss i det en stund. Utbyter erfarenheter och tips om hur vi kan hålla kontakten med det även när stressen slår till. Det kostar ingenting, men ger mycket!

Lisen Wijkman, leg sjukgymnast, lärare i Rosenmetoden och medlem i Drömmen om det goda

Anna Bornstein, författare och journalist, initiativtagare till Drömmen om det goda

Nu finns nya stillhetsövningar att beställa.

Övningarna är anpassade för alla stadier i skolan; förskolan, grundskolan och gymnasiet.

Naturyoga

Anmäl intresse


Barnqigong

Anmäl intresse


Fredskraftqigong

Anmäl intresse


Pröva på Fredskraftqigong

Anmäl intresse

Du har nu möjlighet att komma och lyssna till Daniel Richardsson. Daniel har under många år varit verksam inom Drömmen om det goda och Biyunakademin. Nu kommer han för att berätta om Fredskraftqigongen, som är speciellt framtagen för barn (från 10 år) och ungdomar. Kom och lyssna och pröva på!!


Fördjupning

Anmäl intresse