Dags att nominera till årets Rektorspris

Ett hållbart och medvetet ledarskap är av största vikt för att våra barn ska må bra i förskolan, grundskolan och gymnasiet. Ta chansen att nominera en rektor som visat prov på att vara en god ledare; som ser vikten av att lägga resurser på barnens psykiska välmående, studiero och som ser till att barnkonventionen efterlevs i praktiken.

Vad är Rektorspriset?
Drömmen om det goda delar ut priset till en rektor som utmärkt sig genom att arbeta förebyggande, eller aktivt är intresserad av, att främja psykisk hälsa, lugn och ro samt god anda i klassrummet. Vinnaren får gå Minds Unlimiteds ledarskapsprogram Inner Growth Management som startar på nyåret 2025 utan kostnad. Vinnaren får även en kostnadsfri introduktion om Drömmen om det godas arbete för personalen på sin skola.

Vem vill du nominera?
Vi söker en rektor på en förskola, grundskola eller gymnasium som förstår betydelsen av kopplingen mellan barnens inre balans och studieresultat. En rektor som aktivt ger förutsättningar för att förbättra den psykiska hälsan och arbetsmiljön för både barn, ungdomar och personal.

Kriterier
En rektor som skapar möjlighet att förbättra barn och ungas psykiska välmående samt aktivt för in barnkonventionen i vardagen.

En ledare som förbättrar skolans arbete och resultat genom utbildning och stöd till inre lugn, trygghet och studiero för både elever och personal.

Alla kan skicka in en nominering; kolleger, elever och sist, men inte minst, föräldrar.

Du är välkommen att skicka in ditt förslag på den rektor som du anser ska vinna priset tillsammans med din motivering senast den 31 oktober 2024.
Skickas till: kontakt@drommenomdetgoda.se

Registrera dig på vårt nyhetsbrev

Genom att skicka min anmälan godkänner jag villkoren.