Hjälp fler att få en hjälpande hand genom livet

Drömmen om det goda arbetar aktivt med att sprida lugn hos barn och ungdomar i Sverige. De flesta människor har upplevt eller har någon i sin närhet som upplevt stress och psykisk ohälsa och vet hur svårt det kan vara att hantera stressen på rätt sätt. Det är därför vi finns, för att förebygga att stressen tar över och hjälpa barn och unga med vår enkla metod kan skapa och bibehålla sitt eget lugn och ro. Genom att stötta oss får vi chansen att vara en stöttepelare för andra och ge dem en hjälpande hand genom livet.

Bli medlem

Genom att du blir medlem i Drömmen om det goda bidrar du till att vi får mer synlighet i samhället och kan nå ännu fler. Tillsammans gör vi det möjligt för fler att hitta oss och få chansen att hitta sitt lugn.

Som medlem får du även exklusiva inbjudningar till seminarier, utbildningar och inspirationstillfällen, nyhetsbrev och andra tips kring mindfulness och studiero. Alla som går någon av våra utbildningar blir medlemmar kostnadsfritt under ett år.

 

Medlemskap
Medlem 100 kr
Ungdomar under 20 år 50 kr.
Ständig medlem 2000 kr.

Betala genom att swisha till 1232700805 och fyll i formuläret nedan.

Bli månadsgivare NU

Som månadsgivare ger du oss ökade möjligheter att kunna göra skillnad för barn i Sverige varje dag, varje månad, året runt! Gåvor via autogiro ger mer pengar till vårt arbete med barn och unga i förskola och skola.

Du blir samtidigt stödmedlem och om du betalar in 150 kr får du också boken ”Stillhet steg för steg i förskola och skola” av Anna Bornstein.

Maila till marie.boris-moller@drommenomdetgoda.se så får du hjälp att komma igång!

 

Många bäckar små

Vi är tacksamma för varje donation som vi får in, litet som stort. Vi har olika alternativ för dig som vill bidra med ekonomiskt stöd för oss. Om du vill stötta vår verksamhet och vara engagerad på samma gång kan du göra det genom att bli medlem. Se nedan hur du enkelt kan hjälpa oss att hjälpa andra. Tusen tack för din hjälp!

Vill du stödja oss enbart som bidragsgivare? Då sätter du in valfritt belopp på vårt bankgiro eller via swish. Vi skickar ett gåvobevis oavsett storlek på bidrag.

Swisha din gåva till 1236083778. Ange din mailadress och gärna din postadress. 

Betala in din gåva till Bg 149-7551. Ange din mailadress och gärna din postadress. 

Vill du stödja oss som företag?

Vi vet att stress kan förekomma i skolor men även på arbetsplatser. Genom att tidigt ge barn och unga verktyg för att hantera stress förebygger man att de som äldre hamnar i situationer där stressen tar över. 

15 000 kr – 5 lärare utbildas och 150 barn får lära sig att använda vår metod. Ett verktyg för hela livet.

Vid gåvor får du ett gåvobevis att ge till kunder, anställda eller partners. Välj mellan tryckta eller digitala kort, skriv en hälsning med er egen logotyp om ni vill.

Ditt företag kan stödja en lokal skola

Det finns många sätt ni som företag kan stödja arbetet för lugn och ro i skolan. Vi samarbetar gärna lokalt med näringslivet på orten för att fortbilda lärare i våra metoder och på så sätt se till att barn och ungdomar på lång sikt får ta del av metoderna under deras skolgång.

För fortsatt dialog ta kontakt med Marie Boris-Möller.
marie.boris-moller@drommenomdetgoda.se
0708-581154

Frågor hur du kan stötta oss

Kontakta oss om du har frågor kring möjligheter att stötta oss.