Barnqigongutbildning, Stockholm

15Okt(Okt 15)00:0016(Okt 16)23:59Barnqigongutbildning, Stockholm

Välkommen

Utbildningen genomförs i två steg, steg 1 två dagar och steg 2 två dagar. Datum: Steg 1 den 15-16 oktober 2020. Steg 2 datum meddelas senare.

Tid: 9.00-16.30 samtliga fyra dagar.

Barnqigong är en hälsolek med rötter i den gamla kinesiska hälsotraditionen. Du bekantar dig med hjorten, fågeln, björnen, apan och tigern och tar efter deras rörelser. Övningarna vävs samman med sagor och berättelser och fakta om djuren.
Metoden motverkar barns rastlöshet och stress. Den stimulerar fantasi och koncentrationsförmåga och bidrar till att skapa ett kärleksfullt förhållningssätt till naturen. Barnqigongen är utvecklad inom Biyunskolan och utformad för barn i åldern 1-10 år.

Du lär dig Barnqigong och får samtidigt
• ta del av erfarenheter med qigong som gjorts inom förskola och skola
• kunskaper och praktiska redskap som kan tillämpas direkt i barngrupper och klasser och bidra till att förbättra förutsättningarna för barnens lärande
• effektiva verktyg mot stress

Kursen ger certifiering att lära ut metoden i barngrupper och klasser inom förskola och skola. Färdigutbildade ledare förnyar sin certifiering genom att i största möjliga mån delta i planerade återträffar.

Pris: 3 500 kronor/person. Medlemskap i Drömmen om det goda ingår. Anmälan är bindande. Vid sjukdom återbetalas 50 % av kostnaden.

Göran Jakobsson

Boka webinar eller utbildning nedan

BOKA

Registrera dig på vårt nyhetsbrev

Genom att skicka min anmälan godkänner jag villkoren.