Barnyogautbildning, Stockholm

02Okt(Okt 2)00:0003(Okt 3)23:59Barnyogautbildning, Stockholm

Välkommen

Tid: 9.00-16.30 båda dagarna.

Barnyoga ingår i Drömmen om det godas metoddel rörelse. Yogan grundas på modern medicinsk vetenskap och mindfulnessmetoder som motverkar stress och stärker känsloreglering och kroppsmedvetenhet. Ida Nissle och Lotta Olsson har skapat en barnyogautbildning med rörelser hämtade från natur- och djurriket för de yngre och med inspiration från de fem elemehttps://drommenomdetgoda.se/wp-admin/edit-comments.phpnten för de äldre. För de yngre barnen är fokus på lek och sagor medan de äldre barnen får arbeta med olika program för olika syften, som till exempel att skapa mer lugn eller få mer energi.

Barnyogautbildningen är utformad för barn i förskola och till och med åk 6. Dag 1 omfattar grunderna samt övningar. Dag 2 innehåller fördjupad teori, repetition av grunderna samt en del nya övningar. Utrymme ges för frågor och reflektioner. Utbildningen är uppdelad i två delar – en för de yngre barnen (förskola och förskoleklass) och en för de äldre barnen (åk 1 – åk 6) – med två olika material. För varje åldersspann finns program som innehåller fysiska yogaövningar, andningsövningar, avslappningsövningar och förslag på olika frågor som passar till de olika teman som man arbetar med i yogaprogrammen.

Efter genomgången utbildning diplomeras kursdeltagarna samt får tillgång till gediget kursmaterial. Medlemskap i Drömmen om det goda ingår.

Pris: 2 950 kronor/person. Anmälan är bindande. Vid sjukdom återbetalas 50 % av kostnaden.

Lotta är instruktör i Drömmen om det goda, utbildad förskollärare och utbildad i yoga och massage på Axelsons Institut.

Ida är yogalärare med lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar samt utbildad lärare och förskollärare.

 

Boka webinar eller utbildning nedan

BOKA

Registrera dig på vårt nyhetsbrev

Genom att skicka min anmälan godkänner jag villkoren.