Grundutbildning, Åhus

19Nov(Nov 19)00:0020(Nov 20)23:59Grundutbildning, Åhus

Välkommen

Tid: 9.00 – 16.00.

Drömmen om det godas metoder för lugn och ro i skolan har man idag forskat på och de är grundligt utvärderade. Lärare och elever upplever minskad stress, en förbättrad hälsa och arbetsmiljö. Stillhetsövningarna ökar dessutom koncentrationen och förmågan att lära. De fungerar lika bra i förskolan och grundskolan som på gymnasiet.

Grundutbildningen består av 2 kursdagar

Du lär dig fyra enkla metoder för lugn och ro i skolan:
STILLHET, BERÖRING, REFLEKTION och RÖRELSE i form av gång. Vi varvar praktik med teori av aktuella forskningsresultat och pedagogik. Under kursen ges tillfälle till erfarenhetsutbyte. I utbildningen ingår kursmaterial, diplom och medlemskap i Drömmen om det goda. Minst 10 deltagare för genomförande av kursen.

Pris: 3 400 kronor/person + mat 300 kronor. Kursmaterial, diplom och medlemskap i Drömmen om det goda ingår. Anmälan är bindande. Vid sjukdom återbetalas 50 % av kostnaden.

Margareta Rosenquist är f. d. speciallärare i Kristianstads kommun och diplomerad instruktör i Drömmen om det godas metoder. Ingrid Torstensson är f. d. rektor i Kristianstad och diplomerad instruktör i Drömmen om det godas metoder.

Boka webinar eller utbildning nedan

BOKA

Registrera dig på vårt nyhetsbrev

Genom att skicka min anmälan godkänner jag villkoren.