Webinar Minskad stress och oro, ökad studiero och förbättrad arbetsmiljö? Vi har metoden!

07Sep10:0010:45Webinar Minskad stress och oro, ökad studiero och förbättrad arbetsmiljö? Vi har metoden!

Välkommen

”Under mina 38 år i skolan har det här varit de kraftfullaste verktygen vi haft för att hjälpa elever med deras välmående och inlärning” 

Möt Tord Hallberg, tidigare rektor, i höstens första kostnadsfria webinar. Hör om hur din skola kan, med en enkel metod, få såväl elever som personal att hantera den ökade stressen, som inte minst pandemin har lett till. Flum eller framgångsrecept? Orkar lärarna en metod till och hur lång tid tar detta egentligen? Under 45 minuter får du svaren samt möjlighet till att pröva på en kort övning.

Drömmen om det goda är en religiöst och politiskt obunden ideell organisation vars ändamål är att förmedla kunskap om hur varje individ kan skapa lugn och ro för sig själv. Vi vänder oss främst till barn och unga i skolan för att främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa. Vår metod, som forskning och beprövad erfarenhet har visat, leder till minskad stress och oro, ökad studiero och koncentration samt förbättrad arbetsmiljö i förskola och skola. 

Tid: 7 sep 10.00-10.45. Pris: kostnadsfritt. Anmälan: via Boka nedan.

Medverkande: Tord Hallberg, Tord var tidigare rektor i Sala kommun. Här möter du honom i samtal med Katja Wennerfors, moderator.

Boka webinar eller utbildning nedan

Boka

Registrera dig på vårt nyhetsbrev

Genom att skicka min anmälan godkänner jag villkoren.