Juni, 2021

01Jun10:0010:45Webinar Minskad stress och oro, ökad studiero och förbättrad arbetsmiljö? Vi har metoden!

Information

Är det ens möjligt? Vi anser det!

I detta kostnadsfria webinar får du möta Tord Hallberg, rektorn som blev vår ordförande. Hör om hur din skola kan, med en enkel metod få såväl elever som personal att hantera den ökade stressen som inte minst pandemin har lett till. Flum eller framgångsrecept? Orkar lärarna en metod till och hur lång tid tar detta egentligen? Under 45 minuter får du svaren samt möjlighet till att pröva på en kort övning.

Drömmen om det goda är en religiöst och politiskt obunden ideell organisation vars ändamål är att förmedla kunskap om hur varje individ kan skapa lugn och ro för sig själv. Vi vänder oss främst till barn och unga i skolan för att främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa. Vår metod, som forskning och beprövad erfarenhet har visat, leder till minskad stress och oro, ökad studiero och koncentration samt förbättrad arbetsmiljön i förskola och skola.

Tid: 1 juni 10.00-10.45

Pris: kostnadsfritt

Anmälan: via Boka nedan

Medverkande:

Tord Hallberg, ordförande för Drömmen om det goda. Tord var tidigare rektor i Sala kommun och arbetar idag även som tävlingsansvarig för Upsala IF friidrott. Här möter du honom i samtal med Katja Wennerfors, utbildningsansvarig.

Mer

Tid

(Tisdag) 10:00 - 10:45

Plats

Digitalt via Zoom

Boka webinar eller utbildning nedan

Boka

Organisatör

Drömmen om det goda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

X